Liten vår utflykt

Idag har jag och Oliwer varit med Oliwers farmor på en liten vår utflykt till stockshammar :)
Det var skojigt och det fanns massor att titta på! :) Jag hittade min födelsedagspresent som jag ska få av Tomas & Annika :) så nu måste jag glömma bort det så jag blir förvånad när jag öppnar mitt paket ;) Oliwer var så snäll hela utflykten, han bara hängde med och sa inte ett dugg. Han är så snäll! Han gnäller till lite när han är hungrig, annars så är han hur snäll som helst! :)

Kommentarer
Postat av: Rebecca - mamma till Tove

Tack :) SJälv är jag lite dålig på promenader, går hellre på gymmet och tränar eller går på pass :) Jag åt GI för några år sen, men det funkade sådär. LCHF känner jag att det verkligen fungerar . Man får äta mycket av det goda, visst att man inte får äta godis och chips och popcorn. Men det finns så mycket andra bra snacks att äta. Riva ost i små högar och in i ugnen så att de smälter och blir som små chips. Nötter :) Tillbehör till maten, istället för potatis, ris och pasta: coleslaw, gräddstuvad vitkål, stekt vitkål, kokad broccoli & blomkål, hyvla en squash och skär i strimlor och koka några minuter (blir som typ pasta-tagliatelle), avokado med räkröra, stekt bacon, mosade ägg med smör och majonäs, en grönsallad, tomat och mozzarella osv osv.

2011-04-12 @ 15:25:05
URL: http://rebeccathoren.wordpress.com
Postat av: Rebecca - mamma till Tove

Inte medlem på någon sida. Det finns ju lchfrecept.com :)

2011-04-13 @ 11:40:53
URL: http://rebeccathoren.wordpress.com
Postat av: Ida

Vilken söt bild i headern :)

2011-04-13 @ 16:49:20
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Rebecca - Mamma till Tove

Sv: Ja, Hamburgarna med Oopsie-brödet var jättegott. Man saknar inte "vanligt" bröd, när man kan baka eget :D Vi får peppa varandra helt klart ,när det kommer till LCHF :)

2011-04-17 @ 07:41:13
URL: http://rebeccathoren.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0