Väggord

Jag skulle så gärna vilja ha dessa väggord!


Den skulle vara solig att ha i hallen ;)



Och denna i sovrummet :)

En stor dag avklarad :)

Nu är våran lilla Oliwer döpt! Det var en stor dag med mycket folk och rörelse.
Dagen började med att jag skar mig i tummen när jag gjorde i ordning för fikat på eftermiddagen :( Martin sa till mig att jag skullle ta det försiktigt och inte skada mig och jo vad händer.. jag skär mig tvärs övder tummen! (Jag rekommenderar att inte skära djupfryst kladdkaka när man är stressad!)
Sen var Oliwer jätte trött och kinkig och vägrade att sova i sin säng, han ville bara sova på pappas arm.
Väl i kyrkan så var han helt underbar! Så himla snäll och sa inte ett ord (jag väntade mig att han skulle göra ett utav sina illtjut som han nyligen har kommit på att man kan göra när man vill ha lite uppmärksamhet.)
När vi sedan hade tagit oss hem för att ha lite korvgrillning i trädgården så somnade han i vagnen utav utmattning. Vi vuxna och de lite äldre barnen åt korv med bröd och fikade på kladdkaka och blåbär- och limemuffins.
Vi hade vädret på våran sida den dagen =) men vi hade satt upp två partytält så vi kunde vara ute även om det skulle ha regnat, då vi var 50 st så kunde vi inte få in alla i huset men solen lyste så fint =)
När vi hade öppnat alla fina presenter så satte min mamma ner Oliwer i skinnfåtöljen som han fick och han lyfte på kepsen och vinkade lite, det såg precis ut som att han tackade för alla presenter =) Han är så go min lilla busunge!

Bilder kommer lite senare då jag inte tog ett enda kort =( men vi skulle få alla kort ifrån de andra som var framme med kameran =)

:(

Varför vill inte min blogg uppdatera sig för?

Så nu gör jag ett test och hoppas på att allt är som det ska!

Jag är med och tävlar om en WiggleKart




Gör det du också här.


RSS 2.0