Ujuj..

Ujuj nu går det framåt i huset! Vi har gjort lite "fin lir" hela veckan och nu är det dags för inflytt i helgen! :D som jag ha längtat! ;) Tyvärr så har jag varti väldigt dålig på att komma ihåg att ha med mig kameran när jag ska åka dit men jag ska be Martin att ta kort i morgon när all städning är klar. Nu är det bara ett fåtal lister kvar i hallen som gubbarna ska sätta upp i morgon annars så är det så gott som klart. :) Mamma och Mia började att städa köket idag och Martins mamma städade badrummet, så vi har kommit en bit på vägen! Men det är mycket, väldigt mycket byggdamm överallt så det är mycket att städa. Åh jag vill flytta in alla grejer och packa upp och göra det till vårta hem! Göra det fint och frächt :)

Baloo :)



Igår var jag och martin och kollade på kattungar. Så vi bestämde oss för att vi ska ta en :)
En liten Baloo :) Vi får hämta hem honnom den 13/11



En liten sötnos! Ca 5 veckor, det är ingen som vet precis för mamman hade gömt dom små ett par veckor innan hon kom hem med dom.



Lilla Baloo var lite rädd för att gå på det stora höga köksbordet. Längtar tills vi får hämta honom!


Hallen



Igår la Martin och hans pappa klinkersen i hallen :) De kommer att bli kanon fint! Idag har Martins pappa fogat och det såg lite "kladdigt" ut. Men det kommer att bli så bra sen när vi har torkat klart golvet. Så har vi satt en slät väv på väggarna som vi har målat vit. Den gamla lilla hallen får en total make over :) Den kommer bli ljus, fin och se lite rymligare ut :)
I morgon så ska jag och pappa sätta dörrarna och sen är nästan hallen klar :) Flera bilder kommer.

RSS 2.0