Mat! :)

Idag blir det hasselbackspotatis, kycklingfilé och bearnaissås :) Måste ju passa på att laga lite god mat medans man orkar och har tid ;) Efter maten blir det nog en kväll framför tv:n med idol och sedan good luck chuckoch en skål med vindruvor :) idag är det bf+5 men det närmar sig i alla fall :)

Bf+4

Idag är det fyra dagar över tiden och det kommer ingen bebis :( nu går vi bara och väntar å väntar! Bara hoppas på att förlossningnen ska starta. Det sägs ju att den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge ;) vi får väl se det som så :)


http://www.fannystaaf.se/images/2009/dsc_08542b_39734936.jpg


Tavlor :)

Nu har vi fått upp två tavlor i pyrets rum. Vilken skillnad det blir när det kommer upp någonting på väggarna, det ser mycket mera ombonat ut och det blev så gulligt :)

Nu är jag trött på alla förvärkar och all "mensvärk", nu vill jag att det ska sätta igång på riktigt. Man hoppas ju varje kväll när man går och lägger sig och värken finns där att man ska vakna mitt i natten och att det har startat :P

Nedräkning!

Nu har min nedräkning börjat på riktigt! Idag är det bara 8 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum :) men inga skulle bli gladare än vi om pyret skulle bestämma sig för att komma ut lite tidigare! Nu är det jobbigt och dagarna känns som veckor :( Men själv har jag ju sagt att det kommer inte komma ut något barn förens den 5 oktober, hoppas innerligt att det kommer tidigare än så.
Det har varit lite lugnare i magen ett tag nu, pga. platsbrist. Men igår var det väldigt livat :) äntligen fick Martin känna en hel del små sparkar och rullningar :) Själv fick jag se en fot sticka ut straxt under revbenen :) de såg väldigt roligt ut, de petade rakt ut. Jag hann tyvärr inte ta kort på det :(

Martin är fortfarande hemma och är sjukskriven, hans knä är inte riktigt bra än. Men det är på bättringsvägen! Så nu har vi mycket tid att tillbringa tillsammans innan pyret kommer :)


http://www.familjeliv.se/Annonskatalog/Bilder/userdir/l/lunkentusse/logo.jpg

Nu är lilla rummet klart :)

Nu fattas bara att pyret vill komma ut! :)









Så gulligt! :)



Vagnen är till och med bäddad :)

Äntligen kommer det lite bilder! :)



Allt är inte riktigt klart, det fattas lite lister och sen ska "vi" (Martin) dra ny ventelation upp på taket.



Inte bästa bilden precis men lite ser man ju. ;)



Min älskade fondvägg :) att jag fick dom att tapetsera åt fel håll :)



Mitt vinställ är inte direkt välfyllt ;P väldigt länge sen jag var på bolaget nu, men det har ju sina förklaringar :)

RSS 2.0