En sådan underbar natt! :)

Inatt sov Oliwer jätte bra :) Han höll på att vakna till vid 00:30, han insåg att han hade tappat nappen och höll på och gnodde i ansiktet. Men jag gav honom nappen och så sov han till kl 02:00 då han åt och somnade om. Sedan sov han ända till kl 06 då han åt och blev lite pigg. Vi gick och böt blöjan och lekte lite i sängen och så somnade han om och vaknade vid 08:30 :) Så mamma fick oxå somna om på morgonon ;) Idag känner jag mig så utvilad! Oliwer har annars haft ett par veckor där han har vaknat 01, 04 & 07 för att äta. Då känner man sig ganska trött när det är dags att gå upp. Men denna natt var underbar! :)
Nu ligger han och sover så sött i vagnen.


Nu händer det mycket :)

Nu har Oliwer redan blivit tre månader och förra veckan fick han sin första omgång av vaccination. Han var så duktig! Första sprutan märkte han knappt av, andra sprutan så grät han kanske i 10 sekunder. Under natten så sov han som vanligt, han var ganska varm när han vaknade och ville äta vid 01:00 men det var ingenting som besvärade honom. Han var så duktig och snäll! :)
Nu börjar han bli en stor kille ;) han jollrar hela dagarna. Från att bara säga någonting på en hel dag till att jollra i sömnen :-) Han är så himla gullig! Man kan inte göra någonting annat än att le när man vaknar straxt före kl 06 av att han ligger i sin säng och jollrar. Det låter så gulligt.
Han är väldigt aktiv på dagarna och sover nästan bara 20 minuter åt gången, sen börjar han om och jollrar och leker i 2-3 timmar igen. Han upptäckte sina händer för några veckor sedan och nyligen har han upptäckt fötterna.
Han greppar tag i saker och allt ska till munnen :)
Allting kom nästan på en och samma gång, (det händer mycket i barns utveckling när de kommer runt tre månader) och det gjorde det verkligen för Oliwer.
För någon vecka sedan fick vi bekräftelse från skatteverket att hans namn är registrerat.
Så hans fullständiga namn är Oliwer Martin Tomas Jonsson.


Ligga på magen är ingen höjdare. Det går en liten, liten stund sen blir han ledsen.
Men här gick det ju bra :-)


Babygymet han fick av moster och Andreas i julklapp är jätte roligt!
Baloo vill gärna vara med och mysa :)


Sova i vagnen tycker han är mysigt

Äntligen har jag lagt över bilder till datorn ;)

Våran lilla Oliwer bara 4 timmar gammal


6 dagar gammal


Hans små söta fötter :) (6 dagar gammal)


Så mysigt att sova på pappas mage (13 dagar)


En aktiv liten pojke :) 8 veckor


En väldigt trött liten kille


En glad och sprallig kille på 9 veckor


Oliwer älskar att bada (12 veckor gammal)




RSS 2.0