Våran älskade lilla Oliwer!

Förra söndagen var vi över på en liten fika hos grannen. Då pratade vi om att det var lite skönt att Oliwer inte riktigt kunde krypa, att han drog sig fram men inte fort alls ;P
Dagen där på så var han överallt! Han hade väll sett hur granntösen gjorde och nu ålas det på värre :) Vi blev lite sugna på att se hur han klarade av att gå med sin lära gå vagn också. Då han mycket hellre har velat varit ute och gå istället för att ligga på magen på golvet. Han traskade på ordentligt och han behövde inte ha något stöd utav mamma eller pappa :) (men vi gick ju precis bakom som en säkerhet).
Nu vill han ingenting hellre än att vara ute och gå med sin lilla vagn! Nu är det ju jättetråkigt att sitta stilla på golvet och leka ;P Det ska hända någonting hela tiden! :)

Nu går Martin in på sin sista semestervecka :( Jag hoppas bara att det blir bra väder så vi kan åka på lite endagsutflykter!

Våran älskade lilla Oliwer är inte så liten längre, det går så otroligt fort! Och det häder nästan någonting varje dag!



Här var han bara 2½ månad gammal, men han hade redan börjat att spänna musklerna för tjejerna ;P

Fick hämta nya bilen idag! =)

Idag fick vi hämta våran bil =) en saab 9-3 linear sportcombi.
Det gick så himla smidigt att sälja volvon, den låg ute på blocket i 2 timmar sen var den såld. Dom kom ända ifrån Gotland och köpte den. Så igår förlorade vi volvon och idag blev vi med saab ;P

Över till något annat ;P

LCHF i all ära men jag har haft lite problem med vad jag ska äta till frukost. Då jag inte klarar av att äta ägg & bacon eller omelett. Jag har bakat lite fröbröd och det har funkat men jag har nog inte riktigt fått i mig tillräckligt med fett de morgnar jag har ätit det. Men jag gav ostmuffins en chans och det blev riktigt bra. Jag la till lite tärdad bacon i oxå så då blir det ju näst intill samma sak som ägg och bacon.
Här kommer receptet för de som vill testa!

Ostmuffins med bacon (det blir ca 8 st)

5 ägg
½ dl vispgrädde
2 dl riven ost
1 litet pkt tärnad bacon
1 krm svartpeppar

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Rör ihop alla ingredienser i en bunke
  • Häll smeten i stora muffinsformar, använd en muffinsplåt till formarna om du inte har riktigt stadiga formar!
  • Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter

De är så himla smidiga att göra :)


RSS 2.0