Liten vår utflykt

Idag har jag och Oliwer varit med Oliwers farmor på en liten vår utflykt till stockshammar :)
Det var skojigt och det fanns massor att titta på! :) Jag hittade min födelsedagspresent som jag ska få av Tomas & Annika :) så nu måste jag glömma bort det så jag blir förvånad när jag öppnar mitt paket ;) Oliwer var så snäll hela utflykten, han bara hängde med och sa inte ett dugg. Han är så snäll! Han gnäller till lite när han är hungrig, annars så är han hur snäll som helst! :)

Öppna förskolan :)

Idag var jag och Oliwer till öppna förskolan. Vi hängde på Oliwers syssling som är tve veckor äldre. Vi tyckte att det var roligt och ska gå nästa tisdag igen :) Oliwer var väl mer i chock än att han tyckte att det var roligt, han är inte van vid så mycket liv och rörelse runt omkring sig. Men lite lekte han och han tyckte det var roligt med sång stunden. Så vi provar på tisdag igen :)

Idag kliar han massor i munnen, men han är varken kinkig eller febrig :)

Min busunge börjar bli stor!

I fredags märkte jag att det var som en liten bulle i underkäken på Oliwer. Igår tittade en liten,liten flisa av en tand upp och idag har den blivit lite,lite större :) Så ser man att det är en tand på väg brevid oxå.
Han var lite gnällig i fredags men annars så har det varit som vanligt! Han är så snäll så min lille pojk :)


Jag är med och tävlar! :)

Jag är med och tävlar om en vårmössa till Oliwer!



Tävla du oxå! :)
Tävlingen finns på http://alskadehjartegryn.blogspot.com

Jag är med och tävlar :)




” Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå ! ”


Dregglisar :)

Jag har beställt lite dregglisar till Oliwer. Nu väntar jag på att dom ska dimpa ner i brevlådan :)
Fick ett mail när dom var klara och ett foto på dem. Det ska bli kul att se hur dom blir på :)



Idag har vi haft några utav de andra barnen i föräldragruppen på besök. Det blev en liten "bebis parkering" på golvet och där trivdes dom bra :)
Oliwer låg och sov när de andra barnen kom hit, så när han vaknade blev han jätteförvånad över att det var någon annan än bara mamma hemma. Men det dröjde inte länge innan han ville ner på golvet till de andra barnen. Alltid lika roligt att träffa de andra mammorna och barnen :)

RSS 2.0