Sängen är färdigmålad :)

Äntligen är sängen klar! :) Byrån också, men den var inte alls lika jobbig att måla ;) Så igår satte vi igång med lilla rummet. Martins lillebror kom och hjälpte oss att bära ner sofforna till källaren. Sen blev det storstädning av hela rummet, hoppade dock över fönstrena. Men dom måste putsas! :(
På kvällen började vi skruva ihop sängen, stallde in skötbordet och bar upp byrån från källaren. Sen bäddade vi i ordning sängen, la ner alla kläder i byrån och gjorde i ordning på skötbordet.
Så nu ser det ut som ett litet barnrum :) Det är lite kvar att göra med det hinns med! ;)
Nu är pyret välkommen och efterlängtad!

Bilder kommer ;)

Snart klar med sängen :)

Jag målar å målar men det har kännts som att jag inte kommer nägon vart. Det är ganska tidskrävande att måla alla rundstavar på spjälsängen. Men nu är den nog färdigmålad! :) Den är frundmålad två gånger och gråmålad två gånger, så jag hoppas att det räcker. Just nu står den på tork nere i källaren så vi får vänta och se :) Sen håller jag på att måla min gamla byrå så den också blir grå. Jag kom ju på här om dagen att jag har glömt att måla bottenplattan till sängen så idag har jag grundmålat den, men det är ju bara att måla kanten på den så det är ju inte så mycket.
I veckan ska vi nog försöka göra oss av med sofforna som står i lilla rummet så jag kan göra det till ett barnrum snart :)
Nu är det inte långt kvar, idag är det 39 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Men själv tror jag att jag kommer att gå över tiden, det är en liten känsla som jag har fått de senaste dagarna.

RSS 2.0